Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Ugradnja volumenskih 3-6 D trepavica – za očaravajući pogled

ugradnja-volumenskih-3d-6d-trepavica

Za pogled koji govori više od riječi

Ugradite volumenske 3-6 D trepavice u našem salonu, stručno i kvalitetno, posve bezbolno i uvijek izgledajte dotjerano i lijepo.

Nanošenje maskare je gotovo nezamjenjiv ritual svake žene, bez kojeg ne izlaze iz stana. Duge, guste i tamne trepavice otvaraju oči, a lice izgleda svježe, a mi odmorni i spremni za novi dan. I upravo zato je ugradnja volumenskih 3 ili 6 D trepavica beauty tretman uz koji ćete uz malo truda, i bez potrebe za maskarom, izgledati dotjerano i lijepo.

salonu Marita ovaj tretman je potpuno bezbolan, ugradnja ne oštećuje prirodne trepavice, a zahvaljujući upotrebi hipoalergenskog medicinskog ljepila, pogodan je i za osjetljive osobe. Ovisno o efektu koji želite postići, a nakon konzultacija sa stručnjacima iz salona Marita, prilikom ugradnje na jednu se trepavicu lijepi tri do šest umjetnih trepavica, koje i traju dulje od klasičnih ekstenzija. Nakon tretmana važno je izbjegavati doticaj s vodom sljedeća 24 sata.

Prirodan izgled i volumen trepavica lako je održavati, pranjem toplom vodom, a treba izbjegavati čišćenje šminke masnim sredstvom, uljem. A na maskaru zaboravite, jer vaše će trepavice, nakon ugradnje volumenskih 3 ili 6 D trepavica, izgledati prirodno i zdravo, bez ikakvih dodataka.

Ugradite volumenske 3-6 D trepavice – stručno i kvalitetno

Budimo realni, koja žena se ne voli probuditi sa savršenim prirodno dugim trepavicama, koje ističu njene oči. No, kao i u svemu, treba biti pažljiv. Ugradnja trepavica je relativno sigurna metoda ako je izvodi stručno osoblje. Međutim, isto tako može dovesti do nekih neželjenih posljedica koje definitivno ne želimo. Krajnji efekt može biti lijepi, a samo jedan krivi potez može dovesti do trajnog oštećenja. Dužina i gustoća ekstenzija trepavica se određuje prema vašim prirodnim trepavicama, uz preporuku u našem salonu.

Postavljanje trepavica  u našem salonu je posve bezbolno iskustvo. Održavanje ugrađenih trepavica je vrlo bitno, detaljen upute dobijete od našeg stručnog osoblja.

Nove objave