Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Zatražite tretman Vacuslim 48 i krenite u borbu s viškom kilograma

Vacuslim 48 je najbolji saveznik u borbi s viškom kilograma

Vacuslim 48 – često spominjan tretman od nekugd vam je poznat. Vjerujemo da jeste. Prvenstveno onima koji tijekom zimskih mjeseci nakupe koji kilogram viška, a s dolaskom toplijeg vremena, razmišlja kako ih se riješiti. Uz pravilnu prehranu i vježbanje, odličan saveznik na putu prema zategnutom i zdravom tijelu je i tretman Vacuslim 48. To je profesionalna metoda za tretmane mršavljenja, eliminaciju celulita i smanjivanje obujma.

U salonu Marita tijekom tretmana Vacuslim 48 koriste se serumi i kreme kojima se poboljšava cirkulacija, a potiče se i brža razgradnja masnoće, te eliminacija viška vode u tijelu. Sastojci preparata Vacuslim 48 maksimalni učinak imaju i zahvaljujući postupku umatanja tretiranog područja tijela u vakum vrećicu. Nakon 30 minuta odmora u ležećem položaju, nanosi se i Vacuslim 48 anti-celulit & firming ulje. Tretman je idealno rješenje za sve one koji žele vidjeti rezultate procesa mršavljenja odmah.

U kombinaciji s kućnom njegom Vacuslim 48 daje prave rezultate

Ako se tretman kombinira i s kućnom njegom, pozitivni učinci vidljivi su nekoliko mjeseci.

Za najbolji efekt preporučuje se 6 do 12 tretmana koji se izvode tri puta tjedno.

Svaki centimatar nam je važno izbrisati. Vacuslim 48 omogućuje trenutno vidljivo smanjenje opsega, već, nakon prvog tretmana do 20 cm.  Čvrstoća i izgled kože su izvanredni, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući, jer se tretmanom odstrajuje višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost.

Nove objave