Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Pripremite kožu za izlaganje suncu i moru

Aqua Dermapeel

Sunce, ljeto, more, odmor i uživanje… I dok se pripremate za odlazak na odmor, možda ćete zaboraviti kako je potrebno kožu pripremiti za izlaganje suncu i moru, i to posebno kožu lica. Bezbolno čišćenje lica, kroz tretman Aqua Dermapeel dubinski čisti i hidratizira vašu kožu, a uklanja i oštećenja koja nastaju nakon izlaganja sunca. Tretman se provodi u salonu Marita, ugodan je i pogodan za sve tipove kože.  Učinak se poboljšava i tijekom vremena. Idealan je i za probleme masne, problematične kože s aknama, proširenim porama, a i za sve one kojima se umor vidi na licu.

Aqua Dermapeel je mehanička i kemijska eksfolijacija, uklanja nečistoće, a istovremeno i poboljšava izgled kože. Bezbolno se skidaju mrtvi slojevi kože, pa tako nestaju i manje nepravilnosti.

Zašto eksfolijacija?

Eksfolijacija je jedan od važnih koraka beauty tretmana jer  poboljšava kvalitetu i tonus kože, a omogućuje da se bolje upiju i sastojci koji se unose tijekom ovog tretmana. Uz serum bogat antioksidansima i vitaminom C, primjenjuje se i ‘superserum’ koji jača prirodnu elastičnost i vlažnost kože. Dodatni učinak je uz kombinaciju izuzetno hidratantne hijaluronske kiseline s detoksificirajućim antioksidansima poput vitamina C.  Ovisno o efektu koji želite postići, i problematici vašeg lica, mogu se kombinirati još neki, dodatni postupci. O tome što je potrebno za vaš tip kože, savjet će vam dati stručnjaci u salonu Marita.

Već i ptice na grani znaju  kako lijep izgled kože ne dolazi sam od sebe. Naravno, genetika često ima odlučujuću ulogu. Nakon tretman koji traje prosječno 30-60 minuta (ovisno o dodatnim tretmanima), rezultate ćete vidjeti odmah.

No, nipošto ne smijemo zanemariti utjecaj korištenja kvalitetne preparativne kozmetike i nastavak tremana u kućnoj njezi. Važno je koristiti tip proizvoda koji najviše odgovara vašoj koži, uz naglasak na njegove ključne aktivne sastojke. Osim izbora, važno je pravilna primjena i nanošenje istog na kožu.

 

Dobro je znati:

U prošlosti, potamnjela je koža bila znak socijalnih razlika. Blijeda put je bila privilegij aristokracije, dok je tamna označavala niže slojeve. Međutim, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća, tamna boja kože pretvorila u pravi moderni kult. No, unatrag nekoliko desetljeća više je razloga za zabrinutost nego za zadovoljstvo. Strah se pojavio zbog ozonske rupe, te raznih kožnih oboljenja.

Prije izlaganja suncu, kožu treba dobro pripremiti, kako… mi znamo i čekamo vas 🙂

Nove objave