Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Oblikovanje obrva i uklanjanje dlačica lica koncem – Threading

Prirodni ukras vašem licu

Oblikovanje obrva i uklanjanje dlačica lica koncem – threading, provjereni je tretman koji se u Indiji provodi stotinama godinama. Žene su svoje obrve tako oblikovale za posebne prigode, a posebno je bio važan ritual tijekom priprema za vjenčanje. U posljednje vrijeme zbog svoje učinkovitosti i preciznosti, ovaj tretman postaje popularan i u zapadnim zemljama.

Threading obrva ili lica, posebno je pogodan i za osobe s osjetljivom kožom, a mogu ga koristiti i žene i muškarci. U salonu Marita, ovaj tretman traje kratko, a obrve počupane koncem, izgledaju sasvim prirodno. Metoda je brza i bezbolna, a prije svega precizna, pa tako posebnom pamučnom koncu neće pobjeći ni sitne dlačice.

Moguće je odstraniti samu jednu dlačicu ili cijeli niz, a uz primjenu njegujućeg gela nakon threadinga, rezultati su obrve koje ćete ponosno nositi kao jedini ukras koji je potreban vašem licu.

Često nas pitate – je li moguće zauvijek se riješiti dlačica Threading metodom?

Folikul dlake se ne uništava ako koristeći konac, izvlači dlačice iz korjena. Nakon nekog vremena u folikulu će se pojaviti novi korijen i, sukladno tome, nova dlaka će rasti, iako će biti malo slabija od prethodne dlake. Stoga, ne možete se  riješiti dlake zauvijek. Prije ili kasnije će se obnoviti rast dlaka na tijelu.

Nove objave